F.A.Th. van der Heijden  C.J. Haverkamp

Adres
Ugchelseweg 88
7339 CL Ugchelen

Telefoon
055 – 533 15 10

Fax
055 – 542 81 03

Wij maken gebruik van een keuzemenu:

Spoed:
keuze optie 1
Herhaalrecepten:
keuze optie 2
Assistente:
keuzeoptie 3
Telefonisch spreekuur huisarts:
keuze optie 4
Intercollegiaal overleg:
keuze optie 5

 e-mail:
info@huisartsugchelsekei.nl

Huisartsenpost
avond, nacht en weekend

0900 600 9000

De Praktijkondersteuners

Praktijkondersteuner somatiek (POH-S): Marian van der Haar 

Mijn naam is Marian van der Haar en sinds juli 2002 werk ik als praktijkondersteuner in deze praktijk.
Ik heb hiervoor als verpleegkundige gewerkt op de afdeling Neurologie in de Gelre Ziekenhuizen, lokatie Lukas, waar ik ook de opleiding tot verpleegkundige gevolgd heb. In 2002 heb ik de post HBO opleiding tot praktijkondersteuner afgerond in Nijmegen. De functie praktijkondersteuner was destijds een nieuwe functie in de huisartsenpraktijk. Als rasechte dorpeling, geboren in Klarenbeek en woonachtig in Beemte Broekland, spreekt mij het dorpse karakter van Ugchelen erg aan.

Naast de 32 uur die ik op de praktijk werk ben ik echtgenote en moeder van 2 zoontjes.
In de praktijk ben ik verantwoordelijk voor de controle en begeleiding aan mensen met Diabetes Mellitus II, Astma/COPD en mensen met (risico op) Hart- en Vaatziekten. Verder ondersteun ik de artsen bij de zorg aan ouderen, waarbij ik huisbezoeken afleg. Daarnaast heb ik taken op het gebied van praktijkmanagement.

Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ): Jolanda Luimes

jolanda-luimesJolanda Luimes is sociaal psychiatrisch verpleegkundige en ondersteund onze praktijk vanaf maart 2012 bij de zorg aan mensen met geestelijke en/of psychosociale problemen. U kunt daarbij denken aan klachten op het gebied van depressie, angst, stress, rouw, relatie- en slaapproblemen.
Jolanda heeft een spreekkamer op een andere locatie; namelijk in het gebouw van fysiotherapiepraktijk Kinesis aan Bogaardslaan 16b, te Ugchelen.