F.A.Th. van der Heijden  C.J. Haverkamp

Adres
Ugchelseweg 88
7339 CL Ugchelen

Telefoon
055 – 533 15 10

Fax
055 – 542 81 03

Wij maken gebruik van een keuzemenu:

Spoed:
keuze optie 1
Herhaalrecepten:
keuze optie 2
Assistente:
keuzeoptie 3
Telefonisch spreekuur huisarts:
keuze optie 4
Intercollegiaal overleg:
keuze optie 5

 e-mail:
info@huisartsugchelsekei.nl

Huisartsenpost
avond, nacht en weekend

0900 600 9000

Huisartsen

F.A.Th. (Frans) van der Heijden
In 1982 heb ik mijn arts examen aan de Rijks Universiteit in Groningen gedaan en de Huisartsenopleiding afgerond in 1985. In 1988 begon ik als huisarts in Ugchelen, opvolger van dokter van Blommestein. Samen met mijn gezin woon en werk ik hier met overtuiging en plezier. Natuurlijk met een team van assistentes, praktijkondersteuner en een collega huisarts.Ik voer de huisartsgeneeskunde regulier uit met aandacht voor de patiënt als persoon in zijn sociale omgeving. Ik laat een ieder vrij in het zoeken naar de vorm van geneeskunde die hem of haar het beste past. Levensvragen over abortus en euthanasie ga ik niet uit de weg.
C.J. (Carolien) Haverkamp

Mijn naam is Carolien Haverkamp. Vanaf 1 oktober 2013 werk ik in de praktijk van Frans van der Heijden. Vanaf 1 januari 2014 zijn we samen verder gegaan als maatschap Ugchelse Kei.Mijn studie geneeskunde heb ik voltooid aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heb ik twee jaar als arts gewerkt op een polikliniek dermatologie in Groningen. In 2007 begon ik aan de huisartsopleiding in Utrecht. Daarna heb ik een aantal jaren als huisarts in Gorssel gewerkt.Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Apeldoorn.
Ik ben een huisarts die het huisartsen vak in zijn volle breedte uit wil oefenen. Met bijzondere interesse voor de dermatologie.
T. (Thomas) Mons

L.M.E. (Leonie) van den Beld
dokter van den Beld
Waarneemhuisarts