F.A.Th. van der Heijden  C.J. Haverkamp

Adres
Ugchelseweg 88
7339 CL Ugchelen

Telefoon
055 – 533 15 10

Fax
055 – 542 81 03

Wij maken gebruik van een keuzemenu:

Spoed:
keuze optie 1
Herhaalrecepten:
keuze optie 2
Assistente:
keuzeoptie 3
Telefonisch spreekuur huisarts:
keuze optie 4
Intercollegiaal overleg:
keuze optie 5

 e-mail:
info@huisartsugchelsekei.nl

Huisartsenpost

avond, nacht en weekend

0900 600 9000

De Assistentes

Marieke Zwikker-van Wijk Ik groeide op aan de Ugchelseweg en ging als kind al hier naar de dokter. Ook nadat ik naar Apeldoorn verhuisde, bleef dokter Van der Heijden nog jaren mijn huisarts. Na de HAVO kwam ik te werken bij de levensverzekeringen van Centraal Beheer en in 2005 liet ik me omscholen tot doktersassistente. Een heerlijke baan, ik zou niets anders meer willen. Ik woon in Ugchelen, ben getrouwd, heb twee zoons en werk hier sinds 2011.
Door gezondheidsproblemen ben ik wisselend aanwezig in de praktijk.
Moira Fernandes In juni 2012 ben ik in de praktijk begonnen als invalkracht en werk nu als een van de vaste assistentes. We werken hier met een leuk, gezellig en enthousiast team voor de patiënten. U kunt met heel veel bij ons terecht, wij staan voor u klaar. Hiervoor heb ik bij verschillende praktijken gewerkt, waar ik veel ervaring heb opgedaan die ik nu hier in de praktijk kan brengen. Ik woon in Apeldoorn en ben moeder van twee tieners.
Femmie Mulder Ik ben Femmie en sinds Januari 2014 werkzaam als doktersassistente hier in de praktijk. Voorheen ben ik jarenlang werkzaam geweest als ziekenverzorgster in een verzorgingstehuis en ook nog enkele jaren in de thuiszorg. Eind 2013 heb ik mijn lang gekoesterde droom waar gemaakt en mijn diploma voor Doktersassistente gehaald.         De ervaring die ik heb opgedaan in de zorg komt mij nog alle dagen goed van pas. De zorg in combinatie met administratief werk maakt mijn werk erg afwisselend en daardoor ook erg leuk. Het is een erg leuk en gezellig team waarin we werken en ik ben erg blij daar deel van uit te mogen maken. Ik woon samen met mijn man en 3 kinderen in Hall.
Nancy Westendorp